Части за Phantom 4

Части за Phantom 4

Резервни части за дрон с марката Phantom 4/ Phantom 4 Pro и Phantom 4 advanced. Корпуси,лентови кабели,контролери,платки,перки и части за гимбал и камерата на дрона

меню

Показване на 9 резултата

Phantom 4 резервни части-комплект кабели
Крака за дрон Phantom 4 Pro и advancedDJI Phantom 4 pro и 4 Adv - Комплект крака
Корпус за Phantom 4 ProКорпус за дрон Phantom 4Pro
Мотори за DJI Phantom 4,4 pro,4 adv
0

TOP